Ishin pranë bregut duke bërë surf, por pa pritur shikojnë dicka në ujë dhe… (VIDEO)

Ishin prane bregut duke bere surf, por pa pritur shikojne dicka ne uje dhe….(VIDEO)

Ketu jane disa gjera qe nuk i keni pare kurre, eshte nji video te cilen e ka nji permbledhje te ngjarjeve te renda…
SHT.YPE.NI RE.KLA.MEN POSHTE —>>

Be the first to comment on "Ishin pranë bregut duke bërë surf, por pa pritur shikojnë dicka në ujë dhe… (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*