Ishte duke i propozuar martesë, por ndodhi që…

Ishte një shkëmb i bukur me pamje nga një ujëvarë. Ishte vendi i përsosur për të shtruar pyetjen. Por, atëherë ky dhëndër do të bënte njëm.as.htr.im të tm.err.sh.ëm dhe i binte unazës mbi shkëmb! E dashura e tij nuk mund ta besojë atë. //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Rezulton, ajo kishte të drejtë të mos besonte,pasi shulja e unazës doli të ishte një shaka. Dhëndri nxori unazën e vërtetë dhe e pyeti përsëri. Dhe këtë herë, ai nuk ishte duke u zhd.uk.u.përreth.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "Ishte duke i propozuar martesë, por ndodhi që…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*