Ishte Shtatzënë Me Pesnjakë, 30 Vjeçares I Ndodh E Paimagji,Nues,Hmja Në Bark/ VIDEO

Gruaja 30-vjeçare solli në jetë pesnjakët e saj, të cilët kishin qëndruar në barkun e nënës 7 javë më shumë se zakonisht.

Gruaja me emrin Gilyermina Garsia, ishte 34 vjeçare, ndërkaq mjekët thonin se paraqitja e shenjave në bark është normale te gratë mbi moshën 30 vjeç, kjo nga ndryshimet e qelizave të lëkurës dhe peshës së foshnjave.

Barku i saj ishte mbushur përplot shenja, por që ajo ndjente një emocion të veçantë kur e dinte se çfarë ka brenda…

Be the first to comment on "Ishte Shtatzënë Me Pesnjakë, 30 Vjeçares I Ndodh E Paimagji,Nues,Hmja Në Bark/ VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*