Ja cfarë i bëri nusja vjehrrit, atij i iku mendja pasi që e zbuloi… (Video)

Një burrë nga qyteti i Librazhdit ka de .n o.n cu .ar në p o.l i.ci nusen e djalit.Sipas gazetares së “Aldo Morning Show” në Elbasan nusja kishte m. as h.tru. ar vjehrrin që prej 2015-ës dhe i ka marrë shuma të mëdha parash.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ajo justifikohej se i duheshin për të bërë blerje të ndryshme, por kjo gjë ka vijuar për më shumë se tre vite.Gazetarja tha se nusja komunikonte për çdo gjë me vjehrrin pasi burri i saj ishte në emigrim.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "Ja cfarë i bëri nusja vjehrrit, atij i iku mendja pasi që e zbuloi… (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*