Ja si ta hapni derën e veturës për 30 sekonda nëse i harroni celësat brenda

Kur kjo ndodhë, shumica si zgjidhje primare e shohin mekanikun.Por deri te mekaniku nuk mund të shkojmë me veturë, përderisa problemi është pikërisht te çelësat.

Pritja e mekanikut deri të vijë, a mund të vijë a jo etj , mund të jenë të bëzdisshme për secilin nga ne.

Kështu që edhe ky problem ka zgjidhje, dhe egziston një trik mjaft i shpejt për hapjen e derës.

Më poshtë është video, ku e sqaron për 30 sekonda mënyren e thjesht për shkyçjen e derës:

Be the first to comment on "Ja si ta hapni derën e veturës për 30 sekonda nëse i harroni celësat brenda"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*