Jam 37 Vjeçare, Jetoj Në München Të Gjermanis, Kërkoj MashkuII Shqiptar Për Lidhje, Ja Numrin Këtu….

Jam 37 vjeçare , ekonomikisht e mirë pasi kam punuar disa vite jashte po ashtu kam sallon flokesh per vajza .Jam single dhe as sesi nuk po mund te knaqem ne dashuri,jam ndare nga burri dhe nuk kam asnje pune me ish burrin tim.

Jetoj dhe punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mashkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje martes. //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "Jam 37 Vjeçare, Jetoj Në München Të Gjermanis, Kërkoj MashkuII Shqiptar Për Lidhje, Ja Numrin Këtu…."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*