Jipet lajmi nga qeveria në Zviсër, ja cfare do të vendoѕet më 14 Prill

Javën që vjen, Këshilli Federal do të vendosë për lehtësimet eventuale të mëtejshme të masave kundër ko vi d, Por, vlerat tani japin pak shpresë.

Të gjithë zviceranët mezi presin që më në fund të mund të pinë një gotë në ndonjë tarracë nën rrezet e diellit pranveror.Këshilli Federal do të vendosë të mërkurën nëse do të ndodhë kjo dhe lehtësime të tjera të masave.

Por, ekspertët federalë po na i zbehin shpresat në këtë drejtim. Nga këndvështrimi epi’demiologjik, ka pak shanse ​​për detaje të rëndësishëm zbutës, u tha më 7 prill nga ekspertët në konferencën e rregullt.

Kjo tregohet mbi të gjitha nga një veshtrim mbi kri’teret që ka caktuar Këshilli Federal për çdohap eventual lehtësues.

Be the first to comment on "Jipet lajmi nga qeveria në Zviсër, ja cfare do të vendoѕet më 14 Prill"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*