Kardiologu I Njohur: Nëse Nuk Doni Që Mushkëritë Tuaja Të Dem*Tohen Për Shkak Të Viru*Sit, Pini Këtë Çdo Ditë

Kardiologu i Njohur: Nëse nuk doni që mushkëritë tuaja të de,mtohen për shkak të viru,sit, pini këtë çdo ditë
Teksti është informues, me një rekomandim për të mos mjekuar veten, dhe shtesat dhe ilaçet duhet të merren në konsultim me mjekun tuaj.Duke folur në TV Prva, kardiologu Hadzi-Tanovic Viseslav dha udhëzime të qarta në luftën kundër viru,sit.

LEXO KETU

Be the first to comment on "Kardiologu I Njohur: Nëse Nuk Doni Që Mushkëritë Tuaja Të Dem*Tohen Për Shkak Të Viru*Sit, Pini Këtë Çdo Ditë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*