Kengtares Melinda Ademi i shuhet një anëtare e familjes. Ajo shkruan me dhimbjen më të madhe…

Reperja e njohur Melida Ademi ka ndarë një lajm shumë të hidhur me ndjekësit. E ëma e saj është nd arë nga jeta me datë 3 mars. Fatkeqësisht, ka nceri i g jirit i ka marrë je tën në moshën 50-vjeçare.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Melinda i ka dedikuar fjalët më të ndj era në rrjete sociale, duke shprehur tri shtimin dhe mallin për të.
“Me 3 Mars të vitit 2021, mamaja ime e dashur Zonja Ademi ndë rroi jetë nga b eteja me kan cerin e gj irit, në moshën 50-vjeçare. Ky është mesazhi më i vë shtirë që kam shkruar ndonjëherë dhe fjalët nuk mund ta përshkruajë tri shtimin që ndjej. Ditët e fundit kanë qenë ditët më të v ështira të jetës time dhe po mbledh shumë fuqi për të shkruar këtë post dedikuar asaj, sepse bota meriton të dijë për mamanë time të mrekullueshme dhe sa fort lu ftoi dhe dashuroi ajo.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Mami, ti je gruaja më e fortë që njoh, ti je shoqja ime e ngushtë dhe gjithmonë mund të mbështetesha te ti për të qenë aty për mua për çdo gjë.

Be the first to comment on "Kengtares Melinda Ademi i shuhet një anëtare e familjes. Ajo shkruan me dhimbjen më të madhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*