Keni dhe ju një shenjë si kjo në krahun e majtë? Ja cfarë fshihet pas saj…

Mund të keni parë një shenjë të vogël të rrumbullakët në krahun e majtë të dikujt ose mund ta keni edhe vetë.Kjo është një shenjë për shkak të vaksinimit.Sipas ‘Organic Healthy Food’, kjo vaksinë ishte shumë e zakonshme para viteve ’70.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Mjekët përdorën një vi rus të gjallë Vaccinia për të shk aktuar një përgjigje imune që do të mbronte njerëzit nga vi rusi Variola, i cili shkaktone linë.Pas kryerjes së vaksinimit, formohehe flluska dhe më pas krijohet një kore e cila shërohet për disa javë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Në fund mbetet vetëm një shenjë e rrumbullakët, e dhëmbëzuar.Krahu injerëzve injektohet disa herë me vaksinë, e cila krijon edhe atë ‘hartë’.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Kjo është edhe arsyeja sepse ajo nuk është një pikë e vogël, por një shenjë e dukshme.

Be the first to comment on "Keni dhe ju një shenjë si kjo në krahun e majtë? Ja cfarë fshihet pas saj…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*