Kërkon Infermieren Natën Në Maternitet, Gruaja Lehonë ‘Zgurdulloi’ Sytë Nga Ajo Që Pa…

Një grua e cila sapo ka sjellë në jetë fëmijën e saj dhe ndodhet ende në gjende d .el.ik. at.e, ka kërkuar nd ihm ën e mjeke ve dhe infermiereve gjatë natës, duke qenë se nuk ndihej mirë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Siç tregon ajo, ka thirrur disa herë me zë të ulët, në mënyrë që të mos zgjonte prej gjumit gratë e tjera që ndodheshin të shtruara në të njëjtën sallë me të, por më kot, askush nuk i është përgjigjur.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Nëna e re më pas është ngritur vet nga krevati dhe ka shkuar në sallën ku supozohej se duhej të qëndronte infermierja e mamia, por ka ngelur e habitur nga ajo që ka parë.Zonja, e cila supozohet se duhet të qëndrojë në gatishmëri për të ndihm uar gratë lehonë dhe t’i kontrollojë ato herë pas here gjatë natës, ia kishte fut ur gjumit.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Është ora 5.20 e mëngjesit dhe jemi “live” nga materniteti i vjetër. Kam lindur dje dhe nuk u ndjeva mirë në një moment. Kërkova maminë që duhet të kujdesej për të gjitha gratë që janë të shtruara këtu.

Turni i tretë dhe pamja që gjeta ishte kjo. Infermieria apo mamia që kishte turnin dhe duhej të mbikqyrte të gjitha gratë që janë të shtruara. Shkova takova një tjetër dhe ajo e zgjoi, se vetë s’na e mbajti, as mua e as grave që kishim në dhomë”, – tregon nëna e re.

Be the first to comment on "Kërkon Infermieren Natën Në Maternitet, Gruaja Lehonë ‘Zgurdulloi’ Sytë Nga Ajo Që Pa…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*