Këto dy vajza janë motra por nuk e dinin, takohen bashkë pas 25 vitesh: Emocionuese

Anais Bordier e dinte që ishte e a do ptuar. Mirëpo ajo nuk e dinte që kishte një motër dhe këtë e mësoi nëpërmjet Youtube.

Njerëzit i thonin se ngjante shumë me një vajzë tjetër.

Anais është 33 vjeç dhe takoi motrën e saj: Jam e emocionuar se po e njoh motrën time pas 25 vitesh

Burimi: The Sun/ Marrë nga Revista Ora

Be the first to comment on "Këto dy vajza janë motra por nuk e dinin, takohen bashkë pas 25 vitesh: Emocionuese"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*