Kini kujdes gjatë përdorimit të ashensorit! Ja cfarë bëri një burrë për këtë vajzën e cila u…

Unë duhej të isha i kujdesshem dhe të mos e tregoja se po e regjistroja. Delaney ishte shumë e mër zitur sepse Teagan (vëllai i saj i madh) nuk do t’i kusht ojë vë me ndje asaj në shkollë. Gjithçka që ajo dëshiron është një përqafim dhe një puthje, thote babai i tyre.

Be the first to comment on "Kini kujdes gjatë përdorimit të ashensorit! Ja cfarë bëri një burrë për këtë vajzën e cila u…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*