Kjo është përbërja e cila pastron mushkëritë: Një lugë në mëngjes esëll dhe në darkë përpara se të hani

Të gjithë janë të njohur me rrez. iqet që vijnë nga pirja e duhanit, e sërisht vazhdojnë të tymosin duke pretenduar se ajo cigare i qetëson. Nëse prej disa vitesh me rradhë jeni duhanpirës, dëmi që i keni bërë rrugëve respiratore ëstë shumë i madh, por jo i pakhyeshëm.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do le.xo laj.min e plo.te me posh.te ..

Be the first to comment on "Kjo është përbërja e cila pastron mushkëritë: Një lugë në mëngjes esëll dhe në darkë përpara se të hani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*