Kjo Nene E Hedh Bebin E Saj Ne Uj Dhe Me Pas E Filmon , Por Ja Cka Ndodhi Pastaj( VIDEO)

Për fat të ke q, gjithnjë e më shumë lajme po dëgjohen për fëmijët e mb yt ur; kështu që një nënë angleze vendosi të regjistrojë vajzën e saj në një klasë noti neonatal, kur ajo nuk ka mbushur ende një vjeç.Edhe pse mund të tingëllojë si diçka e pabes ues hme për dikë, për atë është diçka normale.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ajo gjithmonë kishte pasur dëshirë që fëmijët t’i dërgojë në pishinë qysh kur ishin të vegjël, për t’u siguruar që në të ardhmen nuk do të fr ikë soh en nga uji.Në videon e postuar më poshtë shihen reagimet e foshnjës në ujë e cila ndihmohet vazhdimisht nga mësuesi, i cili duket se e di se çfarë po bën.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "Kjo Nene E Hedh Bebin E Saj Ne Uj Dhe Me Pas E Filmon , Por Ja Cka Ndodhi Pastaj( VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*