Kjo Vajze Doli Ne Plazhe,Por Nuk e Dinte se Qka Do Ti Ndodhe Pastaj ..(VIDEO)

Vajza doli per plazh, por rru,feja e gj,uan dhe për pak sa nuk dje,gi. Vetëm guxim,tarët arr,ijnë të dalin jashtë, për të lua,jtur me natyrën, mirëpo nuk e dinë se rr ezi ku që ju kan,oset i bën më shumë fr ikac ak se çdo njeri tjetër.Pamja ishte gj,iruar me kam,erën e sigurisë, ndërsa ditë më vonë, ofic eri ishte kth,yer për të parë vendin, dhe kishte vëre,jtur një të qa,rë në tro,tuar pranë lumit. Shty pe r3k 1am3n më po,shtë për të lex,uar laj,min e pl,otë

Be the first to comment on "Kjo Vajze Doli Ne Plazhe,Por Nuk e Dinte se Qka Do Ti Ndodhe Pastaj ..(VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*