Kjo Vogelushe I Ka Bindur Prinderit E Saj Se Dadoja I Bente Diqka Qe .. (VIDEO)

Alidy, 3, ka qenë e veshur me kostume të ndryshme që kur babai i saj v.di.q në nëntor, kështu që kur babagjyshi i saj, Keegan Carnahan, nxori kostumin e vet gjatë kohës së banjës, vajza e re ishte eks.ta.zike. Dhe, për shkak se flokët e Keegan janë rozë, Alidy beson se babagjyshi i saj është një sirenë e vërtetë. Carnahan, nga Florida, tha që ajo kaloi një fazë disa vjet më parë dhe bleu një bisht sirenë dhe e kuptoi se ishte koha e përsosur për ta përdorur atë.

Be the first to comment on "Kjo Vogelushe I Ka Bindur Prinderit E Saj Se Dadoja I Bente Diqka Qe .. (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*