Koronavirusi i merr jetën papritmas artistit të madh shqiptar: Lot dhe trishtim te familjarët

Gjonaj është nderuar edhe me disa vlerësime si Mjeshtër i Madh”, Urdhri Naim Frashëri i Artë” dhe “Artist i Shquar”, si dhe është fitues i një sërë çmimesh kombëtare dhe ndërkombëtare.

Regjisori dhe skenaristi i mirënjohur, Kujtim Gjonaj, ka hu mbur jetën ditën e sotme për shkak të Covid-19, në moshën 74- vjeçare. Deri më tani nuk bëhet e ditur nëse ai vu ante nga ndonjë sëm undje tjetër bashkëshoqëruese.

Be the first to comment on "Koronavirusi i merr jetën papritmas artistit të madh shqiptar: Lot dhe trishtim te familjarët"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*