Kujdes..!? Ja cfare duhet te bëni kur macja e zezë “Ua pret” rrugën..!

DERBY, UNITED KINGDOM - NOVEMBER 12: A black cat crosses the road as police officers guard the scene where a 15-year-old boy was shot in the chest in Caxton Street, on November 12, 2008 in Derby, England. The boy was fatally shot in the chest as he was walking with friends by a recreation ground yesterday evening. (Photo by Christopher Furlong/Getty Images)

Cfare te bejme kur macja e z’ezë “të pret” rrugën?Kur macja e z’ezë “të pret” rrugën.Shty,pe rek.lam/en dhe vazh.do le.xo..

Nëse duke e kaluar rrugën, qoftë në këmbë apo me veturë, një mace e z’ezë ua ‘pret’ rrugën, atëherë ju duhet ta ndryshoni drejtimin apo të ktheheni, pasi kjo është një shenjë e fatk’eqësisë. Në mesjetë, macet konsideroheshin kafshë të shtrigave, kështu për të mos pësuar ndonjë fatk’eqësi, ato edhe m’byteshin.Shty,pe rek.lam/en dhe vazh.do le.xo..

Pra kjo eshte nje bestytni e cila nuk ka baze ne Islam dhe eshte haram te besohet ne gjana te tilla, nese ajo shkon rruges dhe te del para do te thote se ajo po shkon rruges se vete edhe ti rruges tane edhe gjithqka eshte ne rregull. Allahu e din me se miri.

Be the first to comment on "Kujdes..!? Ja cfare duhet te bëni kur macja e zezë “Ua pret” rrugën..!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*