Kujdes, nga nesër do i merret patent shoferi personave që do ta bëjnë këtë veprim në komunikacion!

Tani, është marr ven’dim qe sëdilja prapa të jetë zbr’azur, pra kjo kupton qe edhe familjaret duhet te qëndrojnë. mb’rapa sediljeve dhe sig’urisht qe mas’ka duhet të jenë. të vend’osura për ndryshe iu merret ‘patentë sho’feri dhe 300 euro dë’nim.

Kujtojmë, qe Qeveria është duke marre shume masa per ndaljen e kesaj pa ndem ie qe ka kapluar te gjithe boten…

Be the first to comment on "Kujdes, nga nesër do i merret patent shoferi personave që do ta bëjnë këtë veprim në komunikacion!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*