Kur burri kthehet pas një kohe, dhe shikon djalin në këtë gjendje nuk i mba dot lotët… Video u shikua aq shumë….

22-vjeçari Vernon Barnard jeton në Afrikën e Jugut dhe ëndërron të bëhet një këngëtar i famshëm. Gjithkush që e ka dëgjuar ka thënë se ai është shumë i aftë në të kënduar dhe kështu e mendon edhe juria e “The Voice South Africa”. Por kur, gjatë performancës, një nga gj.y.qt.ar.ët u kthye për ta zgjedhur këtë zë, ai nuk mundi t’i mbante lotët, sepse Vernon është një djalë shumë i veçantë://EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

I riu ka lindur me një gl.au.ko.më: Deri në moshën 5-vjeçare ai mund të shihte, por pastaj gjërat u përk.eq.ës.uan nga dita në ditë. Përku.nd.ër 16 op.era.ci.one.ve, djali u bë plotësisht i ve.r.b.ër.Tani versioni i tij i këngës nga One Direction, “Story of My Life”, është shpërndarë në të gjithë vendin Djaloshi është tashmë ylli i këtij edicioni të shfaqjes së talenteve.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "Kur burri kthehet pas një kohe, dhe shikon djalin në këtë gjendje nuk i mba dot lotët… Video u shikua aq shumë…."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*