Kushëriri ia fali shtëpinë, ja cfarë gjeti të fshehur pas mobiljeve… (Foto)

Ai e zb.uloi rastësisht pasu.rinë e cila kishte qenë e fshehur pas mobiljeve dhe në banjo, për të cilën tha se mezi e kishte vërejtur dhe as që i kishte shkuar në mendje.

A.ri të cilin e kishte gjetur në shtëpi mbante vlerën prej 3.5 m.ili.on euro.

Ai kishte arritur ta s.h.es ari.n në të gjitha argjen.dar.itë fr.an.ceze, mirëpo pas asaj u ballafaqua me prob.lem.e tjera të ta.ti.mit dhe të a.rit të fshe.hur nga kushërinjtë e tij.

Be the first to comment on "Kushëriri ia fali shtëpinë, ja cfarë gjeti të fshehur pas mobiljeve… (Foto)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*