Ky është 79-vjeçari nga Buroja e Skenderajt që jeton me 5 pIumba në trup (Video)


Lotët dhe malli e shoqërojnë gjithmonë, sa herë që ka në dorë këtë uniformë të ushtrísë. Hajzer Duraku nga fshati Burojë i Skënderajt, ani pse në një moshë të shtyrë, ishte shumë i vendosur për ta mbrojtur atdheun. Më e dhímbshme për Durakun ishte vendosmëria e djalit të tij të madh, për t’iu bashkangjitur babait në l uftë /Pamje mePosht

Ai madje shton se ishte vullneti dhe zemra e madhe që i shtynë për të l uftuar, edhe pse nuk kishin mjete për ta mbrojtur veten.

Be the first to comment on "Ky është 79-vjeçari nga Buroja e Skenderajt që jeton me 5 pIumba në trup (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*