Ky është parkingu më i shtrenjtë në Britani, ja shuma që paguhet…

Parkingu më i shtrejtë në Britani kushton 350 funta.

Ky parking mund të krahasohet me çmimin e një shtëpie të re në West Yorkshire.

“Vendi i parkingut lëshohet me qira afatgjate, ka një grilë për të parandaluar dëmet që mund të vijnë nga jashtë, një roje dhe kamera sigurie”, ka thënë agjenti i pasurive të patundshme, shkruan The Sun

Për 35,000 funte, blerësit mund të blejnë një shtëpi në fshatin Greetland afër Halifax, West Yorks.

Parkingu i cili gjendet në Knightbridge të Londrës është në zonën ku vetëm një apartament me vetëm një shtrat kushton 5.5 milionë funte.

Be the first to comment on "Ky është parkingu më i shtrenjtë në Britani, ja shuma që paguhet…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*