Ky Është Qeni Më I Veçantë Në Botë! Arsyeja Është E Çuditshme…(VIDEO)

Keni parë ndonjëherë qen që dëgjon kaq shumë?Ai pret për kaq kohë, torturën e pronarit të tij për topin të mos e merr si të këtillë, shkruan lajmi.net.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko vid.eooon.

Pronari i thotë të kthehet prapa, t’i afrohet topit, të rrotullohet, të mos e merr derisa të numërojë në tre. Por, pronari kalon nga dy në gjashtë, nga gjashtë në 12, flet nëpërmes numrave, ndërkohë që qeni tashmë e ka pothuajse të prekur me hundë topin.

Sapo i thotë tre, ai e kafshon topin e tij.Një qen të dëgjojë kaq shumë, a nuk mund të quhet më i mençuri në botë?
Shiko videon duke klikuar inkun me poshte.

Be the first to comment on "Ky Është Qeni Më I Veçantë Në Botë! Arsyeja Është E Çuditshme…(VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*