Ky fëmijë vizatoi diçka në asfalt që i la të gjithë pa fjalë (VIDEO)

Kjo video inspiruese që vjen nga India, do t’ju bëjë që ta vlerësoni më shumë dashurinë e nënës tuaj – dhe privilegjin e të pasurit një nënë. Ky është një film i shkurtër i emëruar “Chalk”, i cili u incizua në Indi. Regjisori i këtij filmi ishte inspiruar nga një rast që kishte ndodhur në shtëpinë e fëmijëve në Indi, Videoja, e publikuar në Vimeo, është bërë shpejtë hit në mediat e huaja, duke bërë që shumë përdorues të mediave sociale të emocionohen me mesazhin e videos. Shikojeni atë:

Be the first to comment on "Ky fëmijë vizatoi diçka në asfalt që i la të gjithë pa fjalë (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*