LAJM I FUNDIT/ Gjykata dënon me 6 vite burg këngëtaren shqiptare

Gjykata ka denuar me 6 vite bu rg këngëtaren Fjolla Morina.Në një kohë që ajo është shpallur në kërkim, mbi Fjolla Morinën tashmë rëndon vendimi i dënimit për ‘traf ikim të ar mëve dhe munic ioneve’.Këngëtarja e njohur nga Kosova e ka thyer arr estin e shtëpisë të vendosur nga Gjykata e Kukësit dhe në rrjetet sociale ajo dhe partneri i saj kanë publikuar foto nga Dubai.

Fjolla Morina dhe partneri i saj Fisnik Syla u arre stuan më 19 shtator 2020 në pikën kufitare të Morinës, pasi u kapën me dy ar më me vete.Sjellim në vëmendje që këngëtarja po udhëtonte me një makinë tip “Audi Q7” ndërsa iu gjet një a rmë në çantë dhe një në bagazh.

Në çantën e saj u gjetën dy pist oleta dhe 23 fishekë, teksa ajo më pas deklaroi se ishte shtatzënë, por që rezultoi se kishte gën jyer.Para se të arra tisej Fjolla Morina pranoi në gjykatë akuzën për “T rafik të a rmëve dhe mun icioneve”.Gjatë seancës, ajo kërkoi që të gjykohet me gjykim të shkurtuar, me qëllim që në përfundim të shqyrtimit gjyqësor, të përfitojë 1/3 e uljes së dënimit.

Be the first to comment on "LAJM I FUNDIT/ Gjykata dënon me 6 vite burg këngëtaren shqiptare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*