LAJM I FUNDIT/ TRON*DlTET Shqipëria, Breshëri Të Shtë,nash Në Qytetin Kryesor, Dysh,ohet Për Të PIa*gosur

Një person ka mbetur i v ra,rë me a rmë zja,rri në Vlorë.Ora News mëson se ngjarja ka ndodhur në lagjen “Pavarësia” të qytetit bregdetar, pranë pallatit të sportit “Flamurtari”.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Nga informacionet e para Delon Troqe, 38-vjeç ishte në servisin e tij që e ka poshtë shtëpisë së tij.Ai u qël lua nga dy a rmë të ndr,yshme nga dy persona, teksa ishte duke dalë nga servisi i tij.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Mësohet se Troqe ka ndë,rruar je,të pasi ka mbërritur në spi,tal.Drejt tij është qël luar me ar më zja rri tip Kal lashn,ikov, ndërkohë në vendng,jarje janë gjetur gëzh oja.

Ende nuk dihen shk,aqet e ngjarjes që ka tr ond,itur Vlorën mbrëmjen e sotme, sakaq poli,cia ka mbërritur në vendngjarje ku dhe ka ngri,tur postblloqe për kapjen e autorëve.

Be the first to comment on "LAJM I FUNDIT/ TRON*DlTET Shqipëria, Breshëri Të Shtë,nash Në Qytetin Kryesor, Dysh,ohet Për Të PIa*gosur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*