Lajm i mirë: Kjo është data kur do të hapen sallat e dasmave…

Kryetari i Odës së Hotelierisë dhe Turizmit (OHT), Hysen Sogojeva, drejtori ekzekutiv Visar Demolli, drejtori i estradës Afrim Muqiqi, drejtori i sallave të dasmave, Driton Hoti dhe anëtari i kryesisë Hamdi Bytyqi kanë mbajtur takim me ministrin e Shëndetësisë z. Arben Vitia.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Siç thuhet në një njoftim, në këtë takim u bisedua lidhur me mundësinë e leht,ësimit të mas,ave në sektorët që i përfshin OHT-ja përfshirë: sallat e dasmave, pishinat, estradën etj.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Vendimi për lehtë,simin e masave në këta sektorë pritet të merret më 26 maj, ditën kur përfaqësuesit e OHT-së dhe sektorëve të tjerë do ta zhvillojnë një takim tjetër me ministrin Vitia.“Përfaqësuesit tanë dolën nga takimi me shumë besim dhe shumë shpresë që muaji Qershor do të na vijë me të gjitha kërkesat tona të apro,vuara, në mënyrë që sa më parë të fillojë sezona edhe për ne!”, thuhet në një njoftim.

Be the first to comment on "Lajm i mirë: Kjo është data kur do të hapen sallat e dasmave…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*