Lajm I Zi/ Raportohet Se Autobusi Ra Në Kanal, Mësohet Se 40 Persona Humbën Jetën

Të paktën 40 persona kanë humbur jetën në e, pasi një autobus doli nga rruga dhe përfundoi në kanal.Sipas autoriteteve, gjashtë persona u shpëtuan nga automjeti, i cili kishte 46 pasagjerë, pavarësisht se kapaciteti i tij ishte për 34.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ek ipet e Shpë timit nga Fo rca Shtetërore e Menaxhimit të Fatkeq ësive gjetën 40 trupa dhe po kërkonin për pasagjerë të tjerë, tha Pr okurori i Qarkut në Indinë Qendrore.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Furnizimi me ujë në kanal u ndërpre, gjë që përshpejtoi oper acionet e shpëtimit dhe dy vinça nxorrën autobusin nga uji.

Be the first to comment on "Lajm I Zi/ Raportohet Se Autobusi Ra Në Kanal, Mësohet Se 40 Persona Humbën Jetën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*