Lajmërohet Pushka: Unë si musliman nuk jam i lirë pa qenë të lirë muslimanët palestinez

Amar Pushka — personi që sot gjatë ditës protestoi ndaj konfliktit që po ndodh në Lindje të Mesme në mes të Izraelit dhe palestinezëve, ka treguar arsyen pse zgjodhi të përdorë parullën që u komentua shumë.“Liria jonë është e paplotë pa lirinë e Palestinës” — kishte shkruar Pushka në një pankartë. E sipas tij, kjo thënie u përdor pasi u inspirua nga Nelson Mandela.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Tutje, ai tha se kjo thënie u përdor duke dashur të tregojë se vetë Pushka nuk është i lirë, derisa nuk janë myslimanet palestinezë.E krejt në fund, veprimin e tij pushka e lidhi me një thënie të profetit islam, Muhamedit.Më poshtë gjeni shkrimin e plotë://EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Për herë të parë në ditë feste në protestë, përderisa Palestina për shumë vite nuk ka festë të Bajramit, por luftë e bombardimeSqarim pas disa kritikave ndaj mejeThënja “Ne e dimë se liria jonë është e paplotë pa lirinë e palestinezëve” është thënje e Nelson Mandelës, e cila mua më pëlqeu dhe me të protestova sot//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

E përdorur nga unë më qëllimin se unë si musliman nuk jam i lirë pa qenë të lirë muslimanët palestinez, sepse ne muslimanët jemi një, ashtu si ka thënë Muhammedi alejhi ue selem

“Myslimanët në lidhjen dhe mëshirën në mes tyre, janë si një trup i vetëm! Nëse ndjen dhembje në një gjymtyrë, i gjithë trupi vuan nga pagjumësia dhe ethet.”

Be the first to comment on "Lajmërohet Pushka: Unë si musliman nuk jam i lirë pa qenë të lirë muslimanët palestinez"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*