LAJMI FUNDIT – Izr.Aeli Nuk E Ndal Dh.Unën / Pl.Agos 300 Persona Pranë Xh.Amisë Al-Aqsa…

Int.ensifik0hen përl.eshjet mes palestinezëve dhe p0li.cisë izr.aelite jashtë xh.amisë së Al Aksës në Jeruzalem. Më shumë se 300 persona u pla.gosën në prag të një marshimit na.ci0nlist izr.aelit, që përkujton ma.rrjen e Jeruzalemit lindor në 1967, e që konsiderohet një pr0vokim nga palestinezët.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

T.urma h0dhi gurë ndaj pol.icisë e cila u kun.dërpërgjigj me gr.anata ty.m0sëse. Video të postuara në internet, shfaqin një sërë pr.otestuesish brenda xh.amisë së Al-Aqsës një prej vendeve më të sh.enjta si për Isl.amikët ashtu edhe hebr.enjtë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

LAJMI FUNDIT – Izr.aeli Nuk e Ndal Dh.unën / Pl.agos 300 persona pranë Xh.amisë Al-Aqsa…

Be the first to comment on "LAJMI FUNDIT – Izr.Aeli Nuk E Ndal Dh.Unën / Pl.Agos 300 Persona Pranë Xh.Amisë Al-Aqsa…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*