LAJMI I FUNDIT – Erdogan dhe Rouhani me aksion shumë të madh të përbashkët kundër Izraelit me një…

Veprime k0nkrete nga bashkësia ndërk.ombëtare kun.dër vep.rimeve izr.aelite në G.aza u nxitën nga Presidenti iranian Hassan Rohani dhe presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan gjatë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

“T’i jepet fund menjëherë veprimeve të eg.ra dhe vr.asjeve të pal.estinezëve të sht.ypur dhe të pambr.ojtur” u kërkua nga Rohani, sipas agjencisë së lajmeve Irna.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Nga ana e tij, Erdogan, gjithmonë i cituar nga I.R.N.A, i bëri thi.rrje botës isl.amike që të bashkohet dhe të nx.isë bashkësinë ndërkombëtare të miratojë masa “të f0rta dhe parand.aluese” për të nda.luar Izr.aelin.

Be the first to comment on "LAJMI I FUNDIT – Erdogan dhe Rouhani me aksion shumë të madh të përbashkët kundër Izraelit me një…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*