LAJMI I FUNDIT Vjen Nga Spe,Cialja, Ja Çka U Ven,Dos Për Ish Krerët E UÇK-Së!

Ish-udhëheqësit politikë e ushta,rakë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës që po mbahen në par,ab,urg,imin e Gjy,katës Spe,ciale në Hagë, aktua,lisht mund të kontak,,tojnë me familjarët dhe të afërmit e tyre vetëm përmes video-thirrjeve. Gjy,kata Speciale në një përgjigje për Gazetën Express ka treguar se aktu,alisht familjarët e atyre që po aku,zohen dhe po mbahen në para,bur,gim në Hagë nuk mund të vizitohen fizikisht nga askush. Specialja thotë se ua paguan të parabu,rgos,kurve një pjesë të arsyeshme të thirrjeve telefonike. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Be the first to comment on "LAJMI I FUNDIT Vjen Nga Spe,Cialja, Ja Çka U Ven,Dos Për Ish Krerët E UÇK-Së!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*