Lisi u godit nga rrufeja, kur shkoi ta priste me sharrë burri nuk u beson syve cfarë gjen

E pabesueshme!Për sukses në jetë ndonjë nevojitet vetëm fati, siç na tregon ky rast nga Serbia – madje edhe një goditje e rëndomtë e rrufesë.Mediet regjionale kështu sjellin tregimin nga Arangjellovci në Serbi, ku lisi i familjes Mitrovic, i vjetër mbi njëqind vjet, gjatë motit me bubullima e ka goditur rrufeja.Dhe,

nuk do të ishte kjo fare e parëndomtë sikur ajo që ndodhi vërtetet të mos ishte për kategorinë “besoni a mos besoni:. I zoti i pronës Marko Mitrovic është nisur me sharrë për ta pastruar terrenin pas rrëzimit të lisit.

Duke e p rerë trungun ka mbetur i nemitur. Brenda tij gjendej – një qyp me duketë!“Dola me sharrë dhe nisa t’i pres degët, pastaj në rrënjë pashë diçka të çuditshme.E hoqa dheun dhe pashë vetë qypin përplot dukate”, i ka thënë Marko Mitrovic portalit lokal.Pasi i kanë numëruar, kanë konstatuar se kishte mbi dy mijë dukatë, vlera e të cilëve është 300 mijë euro.Se si kanë arritur aty, askush nuk e ka të qartë

Be the first to comment on "Lisi u godit nga rrufeja, kur shkoi ta priste me sharrë burri nuk u beson syve cfarë gjen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*