Luan një rol shumë të rëndësishëm: Zbuloni përse cdo fshesë ka një vrimë të tillë

Gjërat që i përdorim në përditshmëri shpesh kanë veçori që e bëjnë më të lehtë për ne të punojmë me to.
Megjithatë, këto funksione mbeten të papërdorura, sepse nuk dimë për to. Një prej tyre është funksioni i vrimës në dorëzën e fshesës së rrymës

Ato në fakt shërbejnë për të e ndalur fuqinë e thithjes së fshesës. Ajo më së shumti ju hyn në punë për shembull ku i pastroni perdet dhe keni nevojë që forca e thithjes të jetë më e dobët.

Gjithashtu shërben edhe kur diçka e papritur hyn në fshesë mund të e bllokoj atë, prandaj me hapjen e vrimës ju e ngadalësoni procesin.

Be the first to comment on "Luan një rol shumë të rëndësishëm: Zbuloni përse cdo fshesë ka një vrimë të tillë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*