Macja Afrohet Tek Dera Dhe Lutet Të Hyjë Brenda, Më Pas Pronari Kupton Diçka Të Pabesueshme

Ka shumë kafshë të pastrehë që sillen rrugëve pa ndonjë vend të sigurt për të jetuar.Kur një mace u afrua tek dera e një shtëpie dhe iu lut pronarit të hynte brenda, pronari e kuptoi sa serioze ishte situata dhe nuk mund të mos e linte atë brenda.Nuk vonoi shumë para se ky burrë me zemër të mirë e kuptoi se macja nuk ishte vetëm, transmeton Gazeta Express.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do le.xo laj.min

Be the first to comment on "Macja Afrohet Tek Dera Dhe Lutet Të Hyjë Brenda, Më Pas Pronari Kupton Diçka Të Pabesueshme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*