MAGJIKE: Gjejnë një derë të vogël në pyll dhe ajo që gjejnë brenda i lë pa fjalë… (Video)

Në këtë vend ka diçka magjike.

Dy vajza ishin duke luajtur në një pyll, kur, papritmas, panë diçka të ç.ud.its.hme në trungun e një peme: Ishte një derë e vogël. Kurioze si dikush në atë moshë, ata vendosën të thërrasin prindërit e tyre për t’i shoqëruar ata për të zbuluar mi.st.eri.n. Dera e vogël mund të hapej dhe ajo që ishte fsh.ehur ishte edhe më interesante. Ishte sikur, papritmas, ata ishin kat.apul.tuar në një përrallë.

Ashtu si kjo derë e vogël, kishte shumë detaje të tjera që i bënin njerëzit të mendonin se kishte njerëz në atë pyll, të fsh.ehur në natyrë. Fotot që postuan në rrjete shoqërore kanë ma.gje.psur shumë njerëz.

Pylli ndodhet në Kansas në Shtetet e Bashkuara.

Kohë më parë mendohej se ai ishte banuar nga elfët dhe për këtë arsye janë aplikuar në trungjet e pemëve dhe dyert e shtëpive me ngjyrë, kështu që njerëzit e vegjël do mund të qëndronin atje për të jetuar.

Askush kurrë nuk ka kërkuar për t’i h.equr këto shtëpi, sepse fëmijët, sa herë që i shikojnë ata, hi.pn.ot.iz.ohen dhe entuziazmohen dhe e njëjta gjë ndodh edhe me shumë të rritur.

Kushdo që shkon për të vizituar pyllin, në praktikë, lë mesazhe ose letra brenda shtëpive të vogla; për të mbajtur gjallë traditën, një grua me emrin Robyn kujdeset për gjithçka dhe gjatë viteve ka ndërtuar edhe dyer të reja dhe detaje të reja.

Be the first to comment on "MAGJIKE: Gjejnë një derë të vogël në pyll dhe ajo që gjejnë brenda i lë pa fjalë… (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*