Makina doli nga rruga dhe u bë copa copa, dy të rinjtë japin shpirt/ Ishin të dashuruar, do martoheshin

Ak sidentet janë një ndër sh kaqet që njerëzit humbasin jetën. Raportohet se një ak sid ent i rëndë ka ndodhur në Gjermani.Dy të rinj të dashuruar kanë humbur jetën në mes të rrugës. Makina me të cilin ata udhëtonin drejtohej nga një miku i tyre, i cili ishte në gjen dje të de hur.
Ai madje dhe i jepte makinës shumë shpejt. Makina ka dalë nga rruga dhe më pas u kthye përmbys. Por i riu nuk kujton asgjë nga ajo që ka ndodhur, ai di vetëm se ai ka shpëtuar. Por Alina dhe Billi nga Berlini, dy miqtë e tij humbën jetën në mes të rrugës.

Miku i tyre identiteti i të cilin nuk bëhet i ditur do të dalë para gjy katës. Si raportohet se dy të rinjtë kishin planifikuar edhe dasmën.

Burimi: Bild/ Marrë nga Revista Ora.

Be the first to comment on "Makina doli nga rruga dhe u bë copa copa, dy të rinjtë japin shpirt/ Ishin të dashuruar, do martoheshin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*