Makina u bë copa-copa, raportohet se tre burra kanë dhënë shpirt në vend.

Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur në Gjermani. Raportohet se në një aks ident kanë humbur jetën tre burra.Makina ishte bërë copa-copa. Një aksi dent ka ndodhur në Lichtenau, rrethi Paderborn. Makina ishte bërë copa copa, sa që trupat e paje të mezi janë nxjerrë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

E ditur bëhet se makina u për plas me një kamion. Ende nuk dihet se përse ka ndodhur ky a kisdent i rëndë. Mosha e tre burrave, që kanë humbur jetën ende nuk është berë e ditur.Ambulanca shkoi menjëherë në vendin e ngjarje, por ishte shumë vonë. Si raportohet ata kishin dhënë shpirt në vend.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Be the first to comment on "Makina u bë copa-copa, raportohet se tre burra kanë dhënë shpirt në vend."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*