Mamaja i kritikon nusen, djali i kthen përgjigjen epike: Nuk u martova me të që të lajë e të pastrojë, por…!!!

Të gjithë i dimë problematikat e raportit nuse-vjehrrë dhe e anasjellta. Shpesh qëllon njëra negative, apo tjetra, e rrallë herë kemi një marrëdhënie nënë e bijë.Mesa duket ndonjëherë vjehrrat janë apo ndjehen në konkurrencë me nuset e tyre. Por Clint dhe Mel, një çift i ri me 3 fëmijë,Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do.

kanë një histori. Siç raportohet nga Clint në blogun e tij “No Idea What I’m Doing: A Daddy Blog”, një ditë nëna e tij i kritikoi gruan për pastërtinë e shtëpisë. Fillimisht Clint nuk u përfshi në këtë debat. Më pas ai vendosi që të shkruajë një përgjigje në faqen e tij në Facebook: “Pak kohë më parë, më telefoni nëna ime dhe u habita nga fjalët e saj:”A nuk të shqetëson fakti që Mel nuk pastron aspak?”, i thotë ajo.

Me siguri ajo e kishte vënë re, ishte mendimi im i parë, që jo gjithmonë shtëpia jonë është e pastër në përsosmëri. Unë e pranoj se ka ditë kur, për shkak të angazhimeve, nuk mund të bësh ose ndjekësh gjithçka. Por mendova se ideja për t’u martuar nuk u mbështet tek rendi dhe pastërtia. Unë nuk u martova me Mel për këtë! Kështu, vëzhgimi i nënës sime më bëri të kuptoj, pa e fajësuar atë,

dallimin mes nesh, si brez dhe mentalitet. Ajo dhe babai im, pothuajse gjithmonë mungonin, kishin një mënyrë jetese shumë të ndryshme nga jona. Babai im më tha një herë: “Para se të martohesh me një grua, bëji një vizitë të papritur dhe shiko se si i mban gjërat e saj”.

Be the first to comment on "Mamaja i kritikon nusen, djali i kthen përgjigjen epike: Nuk u martova me të që të lajë e të pastrojë, por…!!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*