Maqedonia në prag të “shpërbërjes”: Pjesa më e madhe do t’i takojë Shqipërisë, një pjesë e vogël Bullgarisë dhe…

Një gazetë bullgare ka dalë me një pr0pozim interest, ku prop0zon ndarjën e Maqedonisë mes Shqipërisë dhe Bullgarisë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Të gjithë bëhen budaIIenj dhe nuk e dijnë se l uftërat tona në të kaluarën kanë qenë për bashkimin e Maqedonisë dhe Thrakisë së Odrit me nënën Bullgari?//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Të gjithë që shkruajnë për Maqedoninë e dijnë që ajo do të ndahet mes Shqipërisë dhe Bullgarisë, por të gjithë shtiren sikur nuk janë të njohur me probIemin dhe presin dikush tjetër ta zgjidhë./gazetametro.net

Be the first to comment on "Maqedonia në prag të “shpërbërjes”: Pjesa më e madhe do t’i takojë Shqipërisë, një pjesë e vogël Bullgarisë dhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*