Martohet me plakun 68-Vjeçar, pas 3 muajve i ndodhë e papritura…

Një vajzë e re vendosi të martohej me një burrë 68-vjeçar, pasi kishte kaluar një jetë të vështirë e plot me vuajte.Pas tre muaj martesë ajo mësoi të vërtetën shokuese të jetës së saj.

Kishte lidhur kurorë me gjyshin e saj biologjik.Protagoniste e kësaj historie është një 24- vjeçare me origjinë nga Jacksonville,shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do le.xo..

Be the first to comment on "Martohet me plakun 68-Vjeçar, pas 3 muajve i ndodhë e papritura…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*