Martohet me plakun 68-vjeçar, tre muaj pas dasmës merr një lajm që…

Nonjëherë njerëzit bëjnë çm en du ri vetëm për të dalë e për të shpëtuar nga gjendja e vësh tirë ekonomike në të cilën ndodhen herë pas here. Një gjë e tillë ka ndodhur edhe me këtë vajzë, e cila vendosu të martohej me një burrë 68-vjeçar, pasi kishte kaluar një jetë të vës htirë e plot me vu ajte.

Pas tre muaj martesë ajo mësoi të vërtetën shokuese të jetës së saj: kishte lidhur kurorë me gjyshin e saj biologjik. Protagoniste e kësaj historie është një 24- vjeçare me origjinë nga Jacksonville, e cila kishte lënë pas dy martesa të dë shtuara dhe kishte pasur një raport të vësh tirë me familjen e origjinës.

E reja dhe i moshuari u njohën në një sajt takimesh online, ku pasi u takuan dhe u lidhën, vendosën të martoheshin me njeri tjetrin. Pas tre muajsh, u zbulua surpriza e hidhur, teksa vajza po shikonte disa fotografi të vjetra të bashkëshortit të saj, ku ai shihej me djalin e parë, të cilin i moshuari nuk e kishte takuar më. Ai fëmijë ishte babai i 24- vjeçares.Vetëm pas martesës ata zbuluan se ishin gjysh e mbesë, por pavarësisht kësaj për momentin nuk kanë ndërmend që të ndahen.

Be the first to comment on "Martohet me plakun 68-vjeçar, tre muaj pas dasmës merr një lajm që…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*