Martohet njeriu më i gjatë në botë

Kosen, i gjatë 2.151 m. është martuar me një vajzë që është mjaft e gjatë (1.75 m.) por prapë shumë më e shkurtër se ai. Ata i ndajnë plot 76 centimetra

Gjatësia e tij rekorde, 2,51 metra i ishte bërë pengesë serioze për të gjetur një grua për martesë njeriut më të gjatë në botë, turkut Sultan Kosen. Së fundi edhe ky problem duket i zgjidhur.

Koseni 31 vjeçar është martuar në Stamboll me një vajzë që është mjaft e gjatë (1.75 m.) por prapë shumë më e shkurtër se ai. Ata i ndajnë plot 76 centimetra.

Turku, si njeriu më i gjatë në botë ka gjetur vend prej kohësh në librin e rekordeve të Guinness-it. Ajo që ai nuk po e gjen dot akoma është një veturë që do të ishte mjaft e madhe për ta zënë brenda.

Probleme ka pasur edhe me veshmbathje, të gjitha është dashur t`i sigurojë me porosi speciale. Por, pasi është bërë personalitet i njohur, edhe kjo telashe i takon të kaluarës: sigurisht, shumë rrobaqepës dhe këpucëtarë dëshirojnë të kenë punë me njeriun VIP, çfarë është bërë tashmë Sultan Kosen.

Sh,typ.e rek.lam.en dhe shiko vid.eon e plo.te
Sh,typ.e rek.lam.en dhe shiko vid.eon e plo.te
Sh,typ.e rek.lam.en dhe shiko vid.eon e plo.te

Be the first to comment on "Martohet njeriu më i gjatë në botë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*