Mendoi se i kishte binjakë por u “Trullos” nga ajo cfarë i tha mjeku

Barku i saj ishte më i madh seç duhej, por as mjekët nuk e mendon se gruaja do të sillte në jetë 5 fëmijë.Kur u vizi,tova herën e parë më thanë se do bëhesha me binjak, por kush shkova për të mësuar gji,ninë e tyre, më thanë se nuk pres dy fëmijë, por pesë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Nuk e prisja, por mund të them se isha shumë e lumtur kur ma thanë”,- ka thënë gruaja.Fëmijët e saj lindën dhe gëzojnë shëndet të plotë. Emrat e tyre janë Deniel, Michael, Alex dhe Martin.Edhe pse gruaja ishte përgatitur vetëm për dy fëmijë ka mun,dur t’ia dal edhe me pesë fëmijë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "Mendoi se i kishte binjakë por u “Trullos” nga ajo cfarë i tha mjeku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*