Mendoi Se Vajza E Vogël I Kishte Covid-19, Por Mjekët I Thonë Lajmin E Keq: Ka Sëmundje Të Ligë Në Tru, Nuk I Ka Mbetur Shumë Kohë

Një nënë që mendoi se vogëlushja e saj kishte Covid-19, ka zbuluar se e vërteta është akoma edhe më keq. Kirsty Barton shqe tësohej se vajza e saj, Amelia Bates, po zgjohej me dhim bje koke çdo mëngjes pasi sipas së ëmës, ajo kishte Covid.

Me dhim bjen e kokës që është një simp tomë e zakonshme e Covid-19, 3-vjeçarja Amelia bëri një te st Covid në spi tal.

Por ajo rezultoi negative, duke i lënë mjekët dy shues për gjendjen e saj. Pasi Amelia kishte pësuar dhim bje koke dhe të vje lla për tre javë, mjekët urdhëruan një skanim të trurit.

Amelia ka një kan cer të rrallë në tru, i cili do të ketë nevojë për oper acion dhe trajtime për muaj të tërë. Ndërkohë, vëllai i Amelias, Kael është shtatë vjeç dhe ka auti zëm.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Revista Ora.

Be the first to comment on "Mendoi Se Vajza E Vogël I Kishte Covid-19, Por Mjekët I Thonë Lajmin E Keq: Ka Sëmundje Të Ligë Në Tru, Nuk I Ka Mbetur Shumë Kohë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*