Mëngjes i kobshem / Shqiptari E Vr.Et Me Çekiç Bashkëshorten Në Sy Të Fëmijëve

Një kr im i rëndë në një familje emigrantësh shqiptarë ka ndodhur pasditen e së dielës në qytezën Pove del Grappa në provincën e Vincezas në Itali.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

51-vjeçari shqiptar Gëzim Alla ka dhu nuar për vd ekje me çekiç bashkëshorten e tij 39 vjeçe, Dorina Alla.Pas vr asjes 51-vjeçari shqiptar ka telefonuar policinë, ku ka pranuar kr imin dhe është dorëzuar tek forcat e rendit.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Çifti shqiptar kishte dy fëmijë të moshës 13 dhe 9 vjeç që në momentin e kr imit ndodheshin në banesë.Ende nuk është zbardhur shkaku i vërtetë i k rimit, por në hetimet e para motivet janë të dobëta e rrjedhë e një grindje mes bashkëshortëve që ka deg jeneruar në një dh unë deri në vr asje.

Prej vitti 2017 familja shqiptare ishite transferuar në komunën Pove Del Grappa e autori i v rasjes punonte si murator, shkruan ora.Fqinjët rrëfejnë për mediat lokale se ishte një familje e qetë dhe e rezervuar.Fëmijët minorenë për momentin janë marrë në kujdesje nga disa familjarë që jetojnë në Itali.

Be the first to comment on "Mëngjes i kobshem / Shqiptari E Vr.Et Me Çekiç Bashkëshorten Në Sy Të Fëmijëve"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*