Merr Lajmin Se Është Në Pritje Të Dy Binjakëve, Pastaj Zbulon Diçka Të Rrallë Për Shtatzaninë E Saj, Të Gjithë U Përlotën Kur E Panë Këtë

Protagoniste e kësaj historie është një nënë amerikane me emrin Lisa Hansen. Për disa kohë ajo u përpoq të mbetej shtatzënë dhe kur lajmi i mirë më në fund erdhi, ai solli me vete një surprizë të mrekullueshme. Lisa ishte shtatzënë me binjakë. Por e tij ishte një shtatëzanësi mo nokor rore, domethënë, të dy fetusët ndanin të njëjtën qesen amniotike.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ky është një lloj mjaft i rrallë i shtatzënisë dhe shumë i prirur ndaj r r.ezi .kut. Në të vërtetë, gjinekologu i Lisa-s vendosi ta mbajë nën kontroll gjithmonë. Menjëherë e paralajmëroi se ata do të jenë 9 muaj të vës.htirë, plot me fri .k.ë dhe shqe.t ës. ime dhe gjithashtu i tha faktin se shumica e këtyre shtatzënive përfundojnë në a. b.o r. t. Imagjinoni se çfarë a. n. .kth i kishte kjo nënë e gjorë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ajo u shtrua në sp.ital në muajin e 5-të. Familja, partneri i saj dhe miqtë e saj e kanë mbështetur atë ditë pas dite, duke i dhënë asaj forcën e duhur për t’u përballur me gjithçka. Mjekët, pavarësisht progresit të shtatzënisë, nuk mund të identifikonin se.k….s.in e dy fëmijëve. Derisa, gjatë një ultratingulli, ata vunë re se një nga të porsalindurit kishte kordonin e kërthizës rreth qafës. Ata duhej të lëviznin, përndryshe fëmija do të lindte i v. d.e k .ur, i a.sf .iks. ua. r.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Megjithëse ëndrra e Lizës ishte një lindje e natyrshme, ajo duhej të hynte në sallën e op.er.acio…nit dhe t’i nën.sht.rohej një lindje ce.za.rian.e.Për fat të mirë, op.erac.io.ni shkoi mirë dhe pas gjithë atij st .r.e s..i, kjo nënë e guximshme u bekua me dy foshnje të mrekullueshme, të cilët më në fund mund t’i mbante në krahë.

River dhe Piper, këto janë emrat e tyre, e ata kanë lindur parakohe. Foshnjet janë mbajtur në inkubator për 6 javë.Më në fund, pas 14 javësh, mami dhe babi arritën t’i merrnin në shtëp. Për fat të mirë, çdo gjë shkoi mirë dhe sot kjo familje është e lumtur dhe mund të gëzojë çdo moment, pa u fr .ik ë.su.ar nga asgjë!

Be the first to comment on "Merr Lajmin Se Është Në Pritje Të Dy Binjakëve, Pastaj Zbulon Diçka Të Rrallë Për Shtatzaninë E Saj, Të Gjithë U Përlotën Kur E Panë Këtë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*