Milaim Zeka: Po shitni moral e gjithë natën kqyrni porno

Milaim Zeka ka shpërthyer mbrëmë në një debat televiziv, ku teksa ishte duke folur për veprimet e njërit nga ish-deputetët e LVV’së, tashmë anëtar i PSD’së, përdori shprehje jotelevizive.

Këto deklarata ai i bëri në Kanal 10, teksa ishte duke debatuar me aktivistin e PSD’së, Nol Nushi.

Sh,typ.e rek.lam.en dhe shiko vid.eon e plo.te

“Elektorati e ka ditur që ju grupi çka jeni ndarë nga VV’ja keni qenë partizanët më të mëdhenj, fyesit më të mëdhenj që i keni fyer njerëzit në rrjetet sociale, i keni sha.

Kolegu yt Nol , deputet i grupacionit tënd i ka thënë deputetes së Kuvendit të Kosovës, deputetit të Kuvendit të Kosovës, ‘a po e sheh që baba jot na ka marr në qafë….” ka thënë Zeka.

Sh,typ.e rek.lam.en dhe shiko vid.eon e plo.te

I menjëhershëm ishte edhe reagimi i drejtueseve të emisionit, që provuan ta ndalonin Zekën që të fliste fjalë të tillë.

Por, edhe për ta Zeka pati dy fjalë.

“Parlament primitiv i Afganistanit, televizione primitive a tërë natën kqyrni porno”, tha ai./kosovarja

Sh,typ.e rek.lam.en dhe shiko vid.eon e plo.te

Be the first to comment on "Milaim Zeka: Po shitni moral e gjithë natën kqyrni porno"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*